Middel tegen dode kamerplanten

Heb jij last van dode planten in je huis dan heb ik een middel die het waarschijnlijk kan helpen! Je planten gaan heel  hard achteruit en het is gewoon irritant dat je alles eraan doet zoals het verplaatsen van de plant of meer water of minder water maar daar ligt het niet aan. Heb jij namelijk kleine zwarte vliegjes in huis of in de buurt van je planten dan kan je last hebben van rouwvliegen. Deze vliegen doen in principe niet heel veel kwaad maar het zijn de larven van deze irritante rouwvliegjes die in de potgrond waar de wortels zitten kapot eten. Dus controleer nu de volgende dagen of je inderdaad van deze vliegjes in huis hebt en neem daarna een kijkje naar de stenema aaltjes pakket. Rouwvliegjes bestrijden kan met dit pakket en jij zult hierna weer heerlijk genieten van je gezonde planten zonder irritante vliegen in je huis! Hieronder vertel ik meer over het pakketje stenema.

Stenema aaltjes

Dus heb je last van rouwvliegjes die de hele dag in jouw huis rondvliegen en die echt overal opeens verschijnen dan heb jij last van rouwvliegjes. Als je daarna ook nog eens planten in jouw kantoor of woonkamer hebt staan die bijna dood zijn dan kan het dus liggen aan de larven van deze vliegjes. Hiervoor heb je het stenema aaltjes pakket die de larven van die vliegjes parasiteren. Hierdoor gaan deze larven en kunnen er ook niet meer volwassen rouwvliegjes worden ontwikkeld. Als je dit namelijk niet doet ga je na een tijdje echt een plaag krijgen in jouw huis en dat wordt super irritant.

Voordelen van stenema aaltjes

Aaltjes tegen rouwvliegjes hebben vele voordelen doordat zij gewoon veel problemen oplossen waar je aan ergert, hieronder een overzicht:

  • 100% natuurlijk
  • Veilig en onschadelijk
  • Geen geurhinder
  • Wanneer en waar je het wilt gebruiken

Instructies

Nu ben je tot de conclusie gekomen dat je deze aaltjes wel wilt hebben, je hebt ze gekocht en wat nu? Het hangt er echt af hoe erg je aantasting is. Heb je echt super veel zwarte vliegjes dan moet je 2 tot 3 weken geduld hebben voordat je echt resultaat ziet in je huis en aan je planten. Bij een iets lichter probleem zal dit wellicht maar een paar dagen duren. Overdoseren kan nooit kwaad, het is zelfs aan te raden om altijd wat meer te doen. Deze aaltjes kan je bewaren in de koelkast als je nog over hebt op een temperatuur van 5 graden. Als je nog andere vragen hebt in het pakket zitten veel meer relevante instructies!