15.5 C
Amsterdam
HomeBlogFruitdoosjes voor je kind voor onderweg

Fruitdoosjes voor je kind voor onderweg

Fruitdoosjes voor onderweg zijn hartstikke handig, vooral voor kinderen. Op deze manier kan je kind overal waar die naartoe gaat fruit meenemen. Het kan meegenomen worden naar school, maar ook tijdens een dagje weg. Het handige van fruitdoosjes is dat ze vaak in een broodtrommel passen, waardoor je niet te maken hebt met allemaal losse bakjes. Daarbij wordt er ook vaak een vorkje bijgeleverd en kan het bakje na gebruik gewoon in de vaatwasser. En wat voor fruit past er dan in de fruitdoosjes?

Fruit in een fruitbakje

Fruit kun je natuurlijk gemakkelijk snijden, waardoor alles in een fruitbakje past. Maar je kunt ook gewoon een hele banaan in het bakje stoppen, of een appel. Naast fruit kun je er natuurlijk ook komkommer in doen of snoeptomaatjes. Hartstikke handig dus zo’n fruitbakje, en je kind krijgt ook de nodige vitamines binnen. Maar wellicht ben je niet op zoek naar fruitdoosjes, maar naar campingservies. Vaak kun je dit op dezelfde webshop bestellen, maar hieronder wordt meer verteld over waar je campingservies aan kunt schaffen.

Campingservies aanschaffen

Als je gaat kamperen, is campingservies onmisbaar. Dit servies kan tegen een stootje, maar ziet er tegelijk ook mooi uit. Je kunt het overigens ook gewoon gebruiken in de tuin, of tijdens een picknick. Het campingservies is namelijk licht van gewicht, dus het is makkelijk overal mee naartoe te nemen. En doordat het vaak van sterk kunststof is gemaakt, kun je er lang van genieten. Vaak heb je ook de keuze uit verschillende printjes, of gewoon één kleur die je leuk vindt. Je kunt het hele campingservies matchend uitzoeken, zodat alles bij elkaar past. Na gebruik kan het trouwens ook gewoon in de vaatwasser, zonder dat de kwaliteit achteruitgaat. Ook is het een duurzame keuze want je kunt het servies erg lang gebruiken. Wil je campingservies kopen, of fruitdoosjes?

Campingservies of fruitdoosjes

Als je campingservies en fruitdoosjes beide wil aanschaffen, dan kan dit vaak gemakkelijk online. Je hebt dan een ruime keuze uit beide opties, zodat je rustig kunt kijken welke je wil. Vaak heb je de bestelling dan al binnen een aantal werkdagen binnen, zodat je er snel van kunt genieten. Zijn de producten toch niet helemaal naar wens? Dan kun je de bestelling vaak terugsturen en omruilen voor bijvoorbeeld ander servies. Heb jij al leuk servies op het oog voor op de camping?

laatste blogs

bekijk meer