Een hond aanschaffen

Wil je een hond aanschaffen dan moet je dit doen in goed overleg, je moet nooit een hond aanschaffen als je er niet over nagedacht hebt. Spreek je over een hond, dan heb je het over één van de meest populaire huisdieren die er zijn in Nederland. Je hebt ongeveer anderhalf miljoen honden die in Nederland leven, maar denk nu maar niet dat deze honden het allemaal even goed hebben. Je hebt in Nederland nog veel honden die het slachtoffer zijn van malafide hondenhandelaren. Koop je een hond bij een malafide hondenhandelaar dan moet je er maar vanuit gaan dat deze fokker er alleen maar op uit is zo veel mogelijk geld te verdienen aan de hond die je koopt.

De hond die je hebt gekocht heeft in de meeste gevalle geen medische zorg gehad. Als je een hond ondoordacht aangeschaft hebt, dan is de hond in een later stadium meestal de dupe. Het gevolg van een impulsieve aankoop van een hond is dat je meestal de hond op straat of in het asiel terecht ziet komen. Wat je ook vaak ziet als de hond gekocht is bij een malafide handelaar is dat je de honden weg ziet kwijnen van eenzaamheid omdat ze verwaarloost worden. Je maakt wel eens mee dat een hond een kind wil bijten, dit komt meestal omdat de kinderen de lichaamstaal van een hond niet begrijpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>